Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kenan Sofuoğlu'nun Dağlıca mesajı yürekleri dağladı

Kenan Sofuoğlu'nun Dağlıca mesajı yürekleri dağladı

GÜNDEM Haberleri

Kenan Sofuoğlu'nun Dağlıca'da şehit düşen 16 askerimizle ilgili sosyal medyada paylaştığı duygu yüklü mesaj, okuyanları ağlattı...

Dünya Motosiklet Şampiyonu  Kenan Sofuoğlu,  Dağlıca'daki terör saldırısı sonrası 16 askerimizin şehit düşmesine ilişkin sosyal medyadan duygu yüklü bir mesajı okurlarıyla paylaştı. Sofuoğlu, ayrıca hain saldırıyı kınarken şehit ailelerine başsağlığı diledi.


BAŞ SAĞLIĞI MESAJI


 Sofuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Dağlıca başta olmak üzere tüm Şehitlermize ALLAH rahmet eylesin . Ailelerine ALLAH sabır versin. Başımız sağolsun." ifadelerini kullandı

Kenan Sofuoğlu'nun Dağlıca mesajı yürekleri dağladı


SOFUOĞLU'NDAN DUYGU YÜKLÜ PAYLAŞIM


Geçtiğimiz aylarda Hamza bebeğini kaybeden ve büyük bir üzüntüye boğulan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı;


SEN DAĞLICA'DA ÖLÜRKEN BIZ O ARA ÇAY İÇİYORDUK

"Şehidim, Sen o zırhlı olup da zırhı seni koruyamayan aracın tekerlekleri mayına bastığı anda biz evde çay içiyorduk. Bir ses duyuldu sanki evet ama rüzgardan kapı çarptı sandık.

 O an sen şehit olmuşsun ya hiç anlamadık. Şehidim, Sen o akşam 16 Şehit silah arkadaşınla mayına doğru hızla giderken biz  Manisa'da yerli üzüm mü daha tatlı diğerleri mi onu yeyip tartışıyorduk. Az bir acı hissettik o an ama üzümün çekirdeği sandık. Şehidim, Sen Dağlıca'da geceden karanlık o zırhlıda dua mırıldanan dudaklarınla ilerlerken biz İstanbul'da gece kulübü'nün kapısında bodyguardlarla boğuşuyorduk. Bizim de zor bir anımızdı. O telaştan patlayan mayının sesini duyamadık. Şehit Komutanım, Sen 16 evladınla zehir zıkkım kokan o araçlardayken biz de  Kordon'da trafikte sıkışmış kalmış çile çekiyorduk. Korna sesleri, barlardan savrulan çığlıklar derken inan patlamayı fark edemedik bile, kusura bakma artık. Şehidim, Şehitlerim... Bizim huzurumuzu, rahatımızı bir türlü sağlayamadınız gitti.  aşk olsun size... (Bu güzel yazısı için Bekir Yunus Uçar ağabeyime teşekkür ederim.)

 Kenan Sofuoğlu'nun Dağlıca'da şehit düşen askerlerin anısına paylaştığı duygu dolu mesaj sosyal medya büyük yankı uyandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...