Askeri kıyafetle haber sundu

Askeri kıyafetle haber sundu

GÜNDEM Haberleri

Üst üste gelen şehit haberlerinin ardından Bursa'da bir yerel yayın kanalının sunucusu canlı yayına asker kıyafetiyle çıktı

Bir çok yerde PKK terör örgütüne lanet yağarken Bursa'nın İnegöl ilçesinde yerel olarak yayın yapan süper Kanaltv Ana Haber Bülteni'ni Sunan Seyfettin Aras haberleri giydiği asker kıyafetiyle sundu. 
Süper Kanaltv Haber sunucusu Seyfettin Aras dağlarda hainlerle çarpışan askerlerin yanında olamadıklarını fakat basın mensubu olarak ellerinden gelen manevi desteği vermeyi amaçladığını belirterek, "Ulus olarak yas içerisindeyiz. Tüm Türkiye'de olduğu gibi bizlerde yaşanan son olaylardan dolayı acı çekiyoruz. Bizler belki bedenen o insanlarla birlikte olamasak ta en azından kalplerimiz o insanlarla bir olsun. PKK terör örgütünü lanetlemek için haberleri böyle sunma kararı aldık" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...