Ana haber bültenini askeri kıyafetle sundu

Ana haber bültenini askeri kıyafetle sundu

GÜNDEM Haberleri

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir televizyon kanalının spikeri, terör olaylarında güvenlik güçlerine destek vermek için haber bültenini askeri kıyafetle sundu

İnegöl'de yayın yapan Süper Kanaltv'nin spikeri Seyfettin Aras,  son günlerde tırmanan terör olaylarını protesto etmek, güvenlik güçlerine de destek olmak amacıyla ana haber bültenini, giydiği asker kıyafetleriyle sundu.
Amaçlarının teröre karşı mücadele eden askerlere manevi destek vermek olduğunu söyleyen Seyfettin Aras,  "Ulus olarak yas içersindeyiz. Tüm Türkiye'de olduğu gibi bizlerde yaşanan son olaylardan dolayı acı çekiyoruz. Bizler belki bedenen o insanlarla birlikte olamasak ta en azından kalplerimiz o insanlarla bir olsun. PKK terör örgütünü lanetlemek için haberleri böyle sunma kararı aldık" dedi.
Bu arada yerel televizyon kanalının spikeri Seyfettin Aras, geçtiğimiz şubat ayında ilçelerinde elektriklerin 3 gün boyunca kesik olmasını, haber bülteninin lüks lambası ile sunarak protesto etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...