PKK yıktı, halk yeniledi!

PKK yıktı, halk yeniledi!

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerin patlattığı köprüyü köylüler tekrardan yaptı.

Şemdinli'de PKK'lı teröristler tarafından patlayıcıyla köprüleri kullanılamaz hale getirilen ve saldırılara tepki amacıyla yürüyüş düzenleyen Konur Vadisi'ndeki vatandaşlar, yaptıkları ağaçtan köprüyle ilçeye ulaşımlarını sağlamaya çalışıyor.
Alınan bilgiye göre, 2 Eylül'de ilçeye bağlı Konur ve Uğuraçan köyleri ile bu köylere bağlı Aktütün, Yeşilbayır ve Dereyanı mezralarına ulaşımı sağlayan iki köprünün teröristlerce yerleştirilen patlayıcıyla kullanılamaz hale getirilmesinin ardından vatandaşlar, ilçeden ihtiyaçlarını karşılamak için dereye ağaçtan köprü hazırladı.

PKK yıktı, halk yeniledi!

Vatandaşlar, hasar gören köprülerin onarım çalışmalarının tamamlanmasına kadar bu köprüyü kullanarak ilçeye ulaşımlarını sağlamaya çalışacak.
PKK yıktı, halk yeniledi!

TERÖRE TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ YAPMIŞLARDI

Konur Vadisi'nde yaşayan vatandaşlar, bir süre önce terör örgütünce bölgelerindeki köprü ve baz istasyonlarına yönelik terör saldırılarına tepki gösterip, yürüyüş düzenlemişti. Yürüyüş esnasında vatandaşlar, ulaşım ve iletişimlerinin engellenmesine neden olan saldırıları kınamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...