Tunceli'de PKK'lılar polise saldırdı: 1 polis şehit

/ Kaynak: DHA
Tunceli'de PKK'lılar polise saldırdı: 1 polis şehit

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Tunceli'de polis lojmanlarına PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan bir polis memuru şehit oldu.

Tunceli Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarına düzenlenen roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda ağır yaralanan polis memuru kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

Kentin Cumhuriyet Mahallesi'ne bulunan Jandarma Bölge Komutanlığı ile polis lojmanlarının bulunduğu bölgeye sızan PKK'lılar havanın kararmasıyla birlikte saldırıya geçti. Roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıya, askerler ve polislerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Edinilen ilk bilgilere göre 3 polis memuru ile 1 sivil yaralandı. Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralı biri şehit oldu.

Saldırıda yaralanan 2 polis memuru da helikopterle Elazığ'a kaldırılırken yaralı 1 sivilin ise Tunceli Devlet Hastanesi'nde tedavisine devam ediliyor. 

Kent genelinde özel harekat timlerinin katıldığı operasyonlar devam ediyor.

Semtin bir çok noktasından patlama ve silah sesleri gelirken, çatışmanın olduğu bölgeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi.

Tunceli'de PKK'lılar polise saldırdı: 1 polis şehit

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...