Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

66 günde bin 123 terörist öldürüldü

66 günde bin 123 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

22 Temmuz'dan bu yana PKK hedeflerine yönelik K.Irak ve yurtiçinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam bin 123 terörist öldürüldü.

Güvenlik güçleri, terör örgütlerinin Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılarına operasyonlarla karşılık verdi; terör örgütü PKK'ya yönelik 22 Temmuz'dan bu yana düzenlenen operasyonlarda bin 123 terörist etkisiz hale getirildi.

Büyük bölümü PKK ve gençlik yapılanması YDG-H'ye olmak üzere, terör örgütlerine yönelik pek çok ilde 24 Temmuz'dan bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda, 2 bin 364 kişi gözaltına alındı, bunlardan 634'ü tutuklandı.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Güvenlik güçlerinin 22 Temmuz'dan bu yana terör örgütü PKK'ya yönelik yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği operasyonlarda bin 123 terörist etkisiz hale getirildi.

Hava operasyonları sonucu yurtdışında yaklaşık 620 teröristin, yurtiçindeki operasyonlarda da 250-300 teröristin yaralandığı tespit edildi. Hava operasyonlarının yanı sıra güvenlik güçleri, tank ve top atışlarıyla da terör örgütü mensuplarına büyük zayiat verdirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...