MHP'den istifa eden Sinan Oğan'dan olay iddia

MHP'den istifa eden Sinan Oğan'dan olay iddia

GÜNDEM Haberleri

MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan, "Ermenistan, PKK için ikinci Kandil konumundadır" iddiasında bulundu.

24'üncü dönem MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, son yaşanan terör olaylarından sonra gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Oğan, Ermenistan'ın, PKK için ikinci bir Kandil konumunda olduğunu söyledi.

"ERMENİSTAN PKK İÇİN İKİNCİ KANDİL KONUMUNDADIR"

Sinan Oğan, "Ermenistan bugün PKK için ikinci Kandil konumundadır. Ağrı Dağı- Ermenistan hattı PKK tehdidi altındadır. Son dönemlerde özellikle eylemlere baktığımızda, TIR yakmaların bir sebebi de, yollardaki güvenliği tehlike altına almak ve rahatça o yollara bomba döşemek içindir. Ama Iğdır'da yollara döşenen bombalar yakın tarihte döşenen bombalar değil. PKK'nın Ermenistan'ı ikinci Kandil olarak belirlemesi, bunun için Iğdır'ın terörize edilmesi, Türkiye'de üzerinde çok düşünülmesi gereken bir konu. Ermenistan- Türkiye sınırında yaşayan vatandaşlarımızdan ihbarlar almaya başladık. Sınır köylerinden arkadaşlarımız beni arayarak 'Bu gece şu kadar kişi geçti' diyor."

Yeniakit

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...