Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi

/ Kaynak: AA
Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

HAKKARİ Valiliği, Yüksekova İlçesi'nde bugün saat 23.30'dan ikinci bir duyuruya kadar ilçede sokağa çıkma yasağının ilan edildiğini duyurdu.

Hakkari Valiliği, Yüksekova ilçesinde saat 23.30'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini, ilçe merkezine giriş ve çıkışların yasaklandığını bildirdi

Valilikten yapılan açıklamada, ilçede artan terör olayları nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilmesi için sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Yüksekova'da 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, 10 Eylül 2015 günü saat 23.30'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş olup, ilçe merkezine giriş çıkışlar da yasaklanmıştır."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...