Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröristler halka saldırdı!

Teröristler halka saldırdı!

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H üyesi teröristler, kız istemeye giden ailenin araç konvoyuna uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Barış Mahallesi, Sürreya Öner Caddesi'nde kız istemek için Türkan ailesini ziyarete giden Yüknü ailesinin otomobillerinin bulunduğu sokağın girişi ve çıkışı, terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H'lı teröristlerce taşlarla barikat kurularak kapatıldı. Ziyaretin sonunda kız evinden çıkıp araçlarına binen Yüknü ailesinin fertlerine teröristler uzun namlulu silahlarla ateş etmeye başladı. Olayda, teröristlerin saldırdığı 3 otomobilden 34 ELP 17 ve 56 AP 853 plakalı 2 otomobile yaklaşık 20 kurşun isabet ederken, saldırıda araçta bulunan damat adayı ve 112 Acil Servis çalışanı olduğu öğrenilen Osman Yüknü (31), yüzüne cam parçasının isabet etmesi sonucu, teröristlere "biz siviliz" diye bağıran babası Bedrettin Yüknü (56) elinden ve omzundan yaralandı.


SESLENDİKLERİ HALDE...


Olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş eden teröristler daha sonra kaçtı. Yaralı baba ve oğul, Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Evinin önündeki saldırı ile ilgili konuşan İhsan Türkan ise şaşkın olduğunu ve teröristlere Kürtçe seslendikleri halde ateş açtıklarını söyledi.


"BİZ SİVİLİZ DEDİK"


Araçlara çok sayıda mermi isabet ettiğini belirten Türkan, "Bizim damadın oturduğu koltuğa kurşunlardan biri sıyırmış, seken cam parçası gözünün alt kısmına isabet etti. Babası elini çıkararak 'biz siviliz' dediği halde eline kurşun isabet etti. Olay yerine gelen bir polis aracına da ateş açıldı. Ama kimin ateş açtığını görmedim. 3 araçtı, biri arkadaydı, onun arkasında barikat yoktu, o kaçtı. Diğer iki araç isabet aldı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...