Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK saldırısında Pervin Buldan'ın akrabası yaralandı

/ Kaynak: AA
PKK saldırısında Pervin Buldan'ın akrabası yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde,teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda, merminin düştüğü Dağlıca köyündeki bir kadın yaralandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, 7'nci Hudut Alay  Komutanlığı Üs Bölgesine teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda, merminin  düştüğü Dağlıca köyündeki bir kadın yaralandı. 
 
Alınan bilgiye göre, ilçe merkezine 45 kilometre uzaklıktaki 7'nci  Hudut Alay Komutanlığına bağlı Dağlıca Tabur Komutanlığına, terör örgütü PKK  mensuplarınca havan topu ile saldırı düzenlendi. 
 
Tabur komutanlığında herhangi bir zayiatın oluşmadığı saldırıda, havan  mermisinin  Dağlıca köyündeki bir evin yakınına düşmesi sonucu 41 yaşındaki Vetfa  Buldan yaralandı.  Sırtına şarapnel parçası isabet eden kadına ilk müdahale askeri  birliğin revirinde yapıldı.  


 Kızı da yaralanmıştı 
 
 Sağlık durumu iyi olan Buldan'ın 6 yaşındaki kızı Nurşin de 4  Ağustos'ta teröristlerce atılan havan mermisinin düştüğü köyde yaralanmıştı.  Küçük kız, Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...