Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HDP'liler Cizre'ye akın etti

HDP'liler Cizre'ye akın etti

GÜNDEM Haberleri

Sokağa çıkma yasağının kalkmasının ardından HDP'liler ilçeye akın etti.

Şırnak Valiliği'nin geçen cuma günü saat 20.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Cizre'de, güvenlik güçleri ilçedeki PKK unsurlarına yönelik operasyonlar yaptı, sokaklara kazılan hendekleri kapatmaya çalıştı. Operasyonların başarılı geçtiğini belirten Şırnak Valiliği sokağa çıkma yasağının kalktığını açıkladı.


CİZRE'YE KONVOY HALİNDE GİRİŞ YAPTILAR


Cizre'de sokağa çıkma yasağının kaldırılmasıyla ilçeye girişlerde başladı. Aralarında HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP'li vekiller, DTK, KJA ve STÖ temsilcileri, insan hakları savunucuları ve bölge baro başkanlarının da bulunduğu ilk heyetler Cizre'ye konvoy halinde girdi.

HDP'liler Cizre'ye akın etti


ZAFER İŞARETLERİYLE KARŞILANDILAR
Giriş ve çıkışların halen kontrol altında olduğu kente giren heyetleri Cizreliler balkonlara çıkıp zafer işaretleri ve sloganlarla karşıladı. İlçedeki yakınlarıyla telefon bağlantısına geçebilenler, durumlarıyla ilgili günler sonra bilgi alabildi.

HDP'liler Cizre'ye akın etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...