Şişli'de korkutan yangın

/ Kaynak: İHA
Şişli'de korkutan yangın

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şişli'de 4 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle yangın bitişikteki binaya sıçrayınca apartman sakinleri büyük panik yaşadı.

Genç bir çiftin itfaiye aracıyla Selfie çekmesi dikkat çekti. Şişli Arpasuyu Sokak'ta tadilatta olan 4 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Kaynak makinesinden çıkan kıvılcımların sebep olduğu iddia edilen yangın rüzgarın etkisiyle büyüyerek bitişikte bulunan binanın çatısına sırçadı. Yangın çıkmasıyla binada çalışan işçiler ve diğer binada bulunana vatandaşlar kendilerini hemen dışarıya attı. Yoğun dumana maruz kalan yaşlı bir kadın ise apartman sakinlerinin yardımıyla dışarıya çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekibi yangını kısa sürede söndürürken vatandaşlar büyük panik yaşadı. Küçük bir kızın ise bu sırada ağlayarak telefonla konuştuğu görüldü.Öte yandan, genç bir çifttin itfaiye aracıyla Selfie çekmesi ilginç görüntü oluşturdu.
Polis yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlattı. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...