HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gökçeada feribotunda şüpheli araç alarmı

Kaynak: İHA
Gökçeada feribotunda şüpheli araç alarmı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kabatepe-Gökçeada seferini yapacak olan feribota şüpheli bir araç bineceği ihbarını alan Jandarma ekipleri, iskelede çalışma yaptı.

Kabatepe'den Gökçeada'ya saat 19.00 seferini yapacak olan 57. Alay feribotuna binmek üzere şüpheli bir aracın yola çıktığı ihbarını alan Jandarma ekipleri, iskelede çalışma yaptı. Aracın plaka ve marka modeli belli olmadığı için, Kabatepe iskelesine gelen tüm araçlar, feribot rampasına girmeden önce durduruldu. Tüm araçları, jandarma ekipleri hem kendileri aradı hem de özel eğitimli köpekle kontrol etti.
Kontrolden geçen araçlar, tek tek feribota alındı. Son aracın da binmesinin ardından, Jandarma ekipleri bu kez feribot içerisini özel eğitimli köpek yardımıyla kontrol etti. Her hangi bir olumsuzluğa rastlanmayınca feribotun hareketine izin verildi. Jandarma ekipleri, iskelede bir sonraki feribota binecek araçları da kontrol ediyor. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...