Hulusi Akar dünyayı uyardı: PKK meşruiyet peşinde...

Hulusi Akar dünyayı uyardı: PKK meşruiyet peşinde...

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Akar, PKK'nın Suriye ve Iraktaki durumdan faydalanarak uluslararası camianın gözünde meşruiyet kazanmaya çalıştığını söyledi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, PKK'nın Suriye ve Iraktaki durumdan faydalanarak uluslararası camianın gözünde meşruiyet kazanmaya çalıştığını söyledi. İstanbul'da yapılan NATO Askeri Komitesi Genelkurmay Başkanları Konferansı'nda konuşan Akar, "Yaşlı, kadın ve çocuk demeden acımasız saldırılar düzenleyen PKK'ya karşı olan mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" dedi. Konuşmasında DAEŞ'a da değinen Org. Akar, "Bu örgüt, şimdiye kadar görülmüş en barbar terörist grup olarak hem bölgeye hem de küresel istikrara doğrudan bir tehdit oluşturmaktadır. DAEŞ'in faaliyetleri NATO'nun da güvenliğini tehdit etmektedir" diye konuştu.

PAŞALAR İSTANBUL'DA
28 üye ülkenin genelkurmay başkanlarının katılımı ile İstanbul'da yapılan NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Konferansı'nın açılış konuşmasını Org. Hulusi Akar yaptı.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...