Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber

Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber

GÜNDEM Haberleri

Şırnak ve Diyarbakır'da terörist saldırılarında şehit olan polis memurları Soner Yıldırım, Şahin Altmış ve Ali Öztürk'ün ailelerine acı haber verildi.

Soner Yıldırım'ın babası oğluna istifa etmesini söylediğini oğlunun bunu kabul etmediğini söyledi. Şehit polisin arkadaşları birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Üç çocuk babası şehit polis memuru Şahin Altmış'ın ise bir yıldır Şırnak'ta görevli olduğu belirlendi. Diyarbakır'da şehit olan 25 yaşındaki şehit polis memuru Ali Öztürk'ün evinden Zazaca ağıtlar yükseldi.
 
Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber


"İSTİFA ET DEDİM ETMEDİ"
Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen polis memuru Soner Yıldırım'ın babası Mahmut Yıldırım, "İstifa et dedim, etmedi, 'düşmanlarla savaşacağım' diyordu" dedi.

Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber

POLİS ARKADAŞLARI GÖZYAŞI DÖKDÜ
Ambulans şoförü olarak Trabzon Tonya'da görev yapan baba Mahmut Yıldırım, acı haberi almasının ardından Soğuksu Mahallesi'ndeki evine geldi. Yakınları tarafından karşılanan ve sinir krizi geçiren Yıldırım'ı, arkadaşları ve polis memurları sakinleştirmeye çalıştı.

'BU İŞİ VEREN ALLAH'
Allah'tan sabır dileyen baba Yıldırım, "İstifa et dedim, etmedi, 'düşmanlarla savaşacağım' diyordu. O kadar cesaretliydi ki bu işi veren Allah" diye konuştu. Şehit polis memurunun 76 yaşındaki dedesi Ali Yıldırım ise bu yaşta böyle bir acı yaşamayı aklından bile geçirmediğini söyledi.

Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber

ANNESİ ACI HABERİ HUZUREVİNDE ALDI
Yıldırım kardeşler, görevli polisler ve sağlık görevlileri, Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne giderek, burada hemşire olarak çalışan anne Havva Yıldırım'a oğlunun şehit olduğu haberini verdi. Acılı haberi alan anne, gözyaşlarına boğuldu. Huzurevi çalışanları da gözyaşlarını tutamadı.

Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber


BİR YILDIR ŞIRNAK'TA GÖREVLİYDİ
Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda şehit düşen, polis memuru Şahin Altmış'ın (45) memleketi Malatya'daki ağabeyinin evinde acı hakim.
      
Şahin Altmış'ın Yeşilyurt ilçesinde bir apartmanda oturan ağabeyi Nurettin Altmış ve babası Mustafa Altmış'a acı haber verildi. Ambulansın hazır bekletildiği sokakta belediye ekipleri tarafından taziye çadırı kurulması için çalışma yapılıyor. Şehidin ağabeyinin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehit Şahin Altmış'ın annesi Mediha Altmış'ın 15 yıl önce vefat ettiği belirtildi. Şehit Altmış'ın bir ablası ve bir ağabeyi olduğu belirtildi.


"BABAM GİTTİ BİR DAHA GELMEYECEK"
Şehit polisin eşi Özlem Altmış, üniversiteye hazırlanan oğlu Furkan, TEOG'a hazırlanan kızı Zeynep ve henüz ilkokuldaki küçük oğlu Enes Altmış, acı haberi duyar duymaz şehidin cenazesinin toprağa verileceği Malatya'ya gitmek üzere 
hazırlandı. Gözyaşları içerisinde evden çıkan aile, komşularının telkinleriyle güçlükle ayakta durdu. Anne ve evlatları birbirlerine sarılarak uzun süre ağladı. Şehit polisin küçük kızı Zeynep, “Babam gitti, bir daha gelmeyecek” diyerek feryat etti. Polisin eşi ise, "Bir yanım gitti" diye ağlayarak acısını dile getirdi.

Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber


ÜÇ ÇOCUK BABASIYDI
Üç çocuk babası Altmış'ın eşi Özlem Altmış ve çocuklarının Adana'dan Malatya'ya gelmek üzere yola çıktığı, Şahin Altmış'ın bir yıl önce Şırnak'a tayin edildiği kaydedildi.

Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber


BOMBALI SALDIRI...
Şırnak-Uludere karayolunun 2'nci kilometresinde uygulama yapan polis ekibine saat 05.30 sıralarında terör örgütü PKK mensupları bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, polis memurları Soner Yıldırım ve Şahin Altmış şehit düşmüş, 5 polis memuru da yaralanmıştı.


ŞEHİT POLİSE ZAZACA AĞIT
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde hendek kapatırken atılan roketatar sonucu şehit olan Siverekli şehit polis Ali Öztürk'ün (25) ailesine acı haber verildi. Şehit polis memurunun Siverek Bağlar Mahallesi'ndeki ailesine ise acı haber ulaştı. Evde Zazaca ağıtlar yükseldi. Sağlık ekipleri fenalaşan aile fertlerine müdahalede bulundu.


Şehidin cenazesinin Diyarbakır'a bağlı Gürüz köyünde defnedileceği öğrenildi. Şehit polis memuru evli ve iki çocuk babasıydı.

Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber


SİLVAN SALDIRISI
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin sokaklara kazdıkları hendekleri kapatmak için Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait ekipler sabah saatlerinde çalışma başlattı. Zırhlı araçlar ve kepçeler ile Mescit Mahallesi'ne giden polis ekiplerine PKK'lılar roketatar ve otomatik silahlarla saldırıda bulundu. Atılan roketatarın isabet ettiği kepçe alev alırken, içinde bulunan 1 polis memuru şehit oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...