Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'ta 13 kişi gözaltına alındı

Şırnak'ta 13 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ta 2 polisin şehit olmasıyla sonuçlanan saldırı ile ilgileri oldukları gerekçesiyle 13 kişi gözaltına alındı.

Şınak'ta PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla polis noktasına dün yapılan ve 2 polisin şehit olmasına, 3 polisin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırı ile ilgileri oldukları gerekçesiyle 13 kişi gözaltına alındı.

Şırnak'taki 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı girişindeki polis kontrol noktasına dün getirilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu 2 polisin şehit olduğu, 3 polisin de yaralandığı olay sonrası, 5 PKK'lı ölü ele geçirilirken, çevredeki köylerde operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Şırnak merkeze bağlı bazı köylerde operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, önceden tespit edilen 50 eve eş zamanlı baskın düzenledi. Baskınlarda Dağkonak Köyü'nden Emin K., Balveren Beldesi'nde DBP Belde Eşbaşkanı Osman S., Şerif Ö., Sait S., Osman Ç., Mustafa Ç. ve Gözlüce Köyü'nde İncife İ., Sadık İ. ve Pijan İ., Ortaklar Köyü'nde Nezir G. ve Eyüp G., Geçitboyu Köyü'nde Abdulaziz E. ve Ali D. olmak üzere toplam 13 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 13 kişi, Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na götürüldüğü ve sorgulanmaya başladığı belirtildi. Sorgularının tamamlanması ardından şüpheliler, adliyeye sevk edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...