Hakkari Valiliği'nden son dakika PKK açıklaması!

/ Kaynak: AA
Hakkari Valiliği'nden son dakika PKK açıklaması!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hakkari Valiliği'nden son dakika açıklaması PKK'nın attığı havan mermileri 4 mahalleye düştü...

Yüksekova'da terör örgütü PKK mensuplarınca 3. Piyade Tümen Komutanlığına havan saldırısı düzenlendi.Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, ilçe merkezindeki 3. Piyade Tümen Komutanlığına teröristlerce 7  havan saldırısı gerçekleştirildiği,havan mermilerinden 3'ünün askeri birliğe, diğerlerinin de 4 mahalleye düştüğü belirtildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Saldırıda 3  havan mermisi Şehit Piyade Üsteğmen Halil Durmaz Kışlası'na, diğer 4 havan mermisi ise Dize, Yeşildere, Kışla ve Orman mahallelerine düşmüştür. Havan saldırılarına eş zamanlı olarak bölücü terör örgütü mensuplarıncaYüksekova ilçemizin farklı noktalarından askeri kışlaya ağır makineli silahlarla saldırı düzenlenmiş olup, saldırılara güvenlik güçlerimizce anında karşılık verilmiştir."

Açıklamada ayrıca bazı internet sitelerinde "top atışı sonucu bir evin çatısının tahrip edildiği" yönündeki iddiaların da asılsız olduğu vurgulanarak, "Çeşitli görsel ve yerel internet medyasında çıkan 'top atışı sonucu bir evin çatısının tahrip olduğuna' yönelik çıkan haberler ise tamamen asılsız olup, yapılan incelemeler neticesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan havan saldırısı sonucu çatıda hasar oluştuğu değerlendirilmektedir" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...