Şehit polisin Zonguldak'taki baba evine ateş düştü

/ Kaynak: DHA
Şehit polisin Zonguldak'taki baba evine ateş düştü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Mardin'de PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan polis memuru Çağdaş Arslan'ın Zonguldak'ın Beycuma Beldesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı.

Emniyet görevlileri, sabah saatlerinde şehit polisin babası Adnan Arslan'ın belde merkezindeki evine giderek acı haberi bildirdi. 2 çocuklarından birini kaybeden Adnan Arslan ve eşi Sibel Arslan gözyaşlarına boğuldu. Şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı. Komşuları, Arslan çiftine taziye ziyaretlerinde bulundu. Sibel Arslan, "Ben sana 'gel ' dedim. Beni niye dinlemedin. Sana nasıl kıydılar" diyerek ağıt yaktı. Evinin yakınında sahibi olduğu gazete bayii önünde oturarak ağlayan Adnan Arslan'ı ise yakınları ve arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Şehidin ablası hemşire Çağla Arslan da evin önünde gözyaşı döktü.
 Şehit polisin Zonguldak'taki baba evine ateş düştü
Şehit polisin Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite sınavına hazırlık için dershaneye giderken Polis Meslek Yüksekokulu sınavına girdiği ve yedeklerden kazandığı belirtildi. 2012'de Kocaeli'de göreve başlayan Çağdaş Arslan'ın 2014'te Mardin'e atandığı belirtildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...