Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK, AK Partili o ismi serbest bıraktı

PKK, AK Partili o ismi serbest bıraktı

GÜNDEM Haberleri

Yaklaşık 2 ay önce PKK terör örgütü mensuplarınca kaçırılan Yıldıztaş'ın serbest bırakıldığı bildirildi

Erzurum'un Çat ilçesinde 19 Temmuz'da bölücü terör  örgütü PKK mensuplarınca kaçırılan Ak Parti İlçe Belediye Encümen Üyesi İsmail Yıldıztaş'ın, Türkiye-Irak sınırındaki Zaho'da serbest bırakıldığı bildirildi. 


Erzurum AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, gece yarısından sonra Yıldıztaş'ın Türkiye'ye giriş yapacağını  söyledi. 


Bunun için encümen üyesinin kardeşi Mehmet Yıldıztaş ile Şırnak vali  yardımcılarından birinin de habur Sınır Kapısı'na gittiğini belirten Yeşilyurt,  şöyle konuştu: 


"İsmail Yıldıztaş, kardeşi ve vali yardımcımızdan aldığımız bilgilere  göre, bu gece Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye alınacak. Şu an encümen üyemizin  yanında amcasının oğlu Ahmet Yıldıztaş da bulunuyor. Aldığımız bilgilere göre,  encümen üyemizin sağlık durumu iyi. Bu duruma çok sevindik ve güzel bir gelişme  oldu." 
 
Yıldıztaş, 19 Temmuz'da öğle saatlerinde kendi aracıyla Çat ilçesi  Mardo grup köy yolunda seyir halindeyken, önü siyah bir ciple kesilmiş ve  kaçırılmıştı. 
 
Terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılan Yıldıztaş'ın bulunması için  çalışma başlatılmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...