Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröriste linç girişimi

Teröriste linç girişimi

GÜNDEM Haberleri

Mardin'de polis memurunun şehit edilmesinin ardından yaralı olarak ele geçirilen S.K'ya, tedavi için getirildiği hastanede linç girişiminde bulunuldu

Mardin'in Midyat ilçesinde, polis memuru Abdullah Ümit Sercan'ın şehit edilmesinin ardından güvenlik güçleriyle girdiği silahlı çatışmada yaralı olarak ele geçirilen S.K'yı, tedavi için getirildiği Bayburt Devlet Hastanesi'nde vatandaşlar tarafından fark edildi. Tutuklu bulunduğu Bayburt M Tipi Kapalı Cezaevi'nden Bayburt Devlet Hastanesi ortopedi servisine muayenesi için giriş işlemi yapılan S.K'ya, röntgen çekilmesi için poliklinikten çıkarıldığı esnada vatandaşlar tarafından darp girişiminde bulunuldu. Buradan jandarma ekiplerince alt kattaki acil servise kaçırılan S.K, olay yerine sevk edilen polis ve jandarma ekiplerince çevre güvenliğinin alınması üzerine cezaevi aracına bindirildi. Acil servis önünde toplanan kalabalık grup, şahsın cezaevi aracına bindirilmesi sırasında tepki gösterdi. Jandarma ve polis ekiplerince araca bindirilen S.K, hızlıca olay yerinden uzaklaştırıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...