Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'dan HDP'li belediyenin iş makineleriyla pusu

/ Kaynak: AA
PKK'dan HDP'li belediyenin iş makineleriyla pusu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cizre'de teröristler, HDP'li belediyenin iş makineleriyle güvenlik güçlerine karşı pusu ve hendek kazdı. O anlar böyle görüntülendi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının polislerin ilerleyişini engellemek için patlayıcıyı infilak ettirmesi, belediyenin iş makinaları ile hendek kazması ve güvenlik güçlerine pusu hazırlıkları, insansız hava araçlarının (İHA) kameraları tarafından görüntülendi.


HDP'Lİ BELEDİYENİN İŞ MAKİNELERİ PKK'NIN İMDADINA YETİŞTİ


İlk kez ortaya çıkan görüntülerde, Cizre'de Nur, Cudi ve Yafes başta olmak üzere çeşitli mahallelerde açtıkları hendekler ve oluşturdukları barikatlarla ilçeyi yaşanmaz hale getiren teröristlerin, bu çalışmalarında Cizre Belediyesi'ne ait iş makinesi ve kamyonları kullandığı belirlendi. 
Kamera kayıtlarında Cizre Belediyesi'ne ait bir kamyonun, teröristlerin cephanelik ve hücre evlerini korumak için kurulan barikata moloz boşalttığı, diğer taraftan iş makinesinin de hendek kazdığı görülüyor.
Çok sayıda hendek ve barikata el yapımı patlayıcı ve mayın yerleştiren teröristlerin bunları güvenlik güçlerini taşıyan araçların geçişi esnasında infilak ettirmeyi planladıkları tespit edildi.


PUSU HAZIRLIĞI
Cizre sokaklarında silahla dolaşan teröristlerin güvenlik güçlerine pusu hazırlığı da görüntülerde detaylı olarak yer aldı.
Bir grup teröristin polisin ilerleyişini engellemek amacıyla yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi ve çatıda konuşlanan başka teröristlerin de patlamanın ardından polise saldırmak amacıyla sokağa inişleri de görüntülerde yer aldı.

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...