Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli'de dev operasyon, çok sayıda terörist öldürüldü!

Tunceli'de dev operasyon, çok sayıda terörist öldürüldü!

GÜNDEM Haberleri

Tunceli'de eylem hazırlığında olan ve aralarında üst düzey örgüt mensuplarının da bulunduğu çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarının saptandığı bazı noktalara düzenlenen hava operasyonunda, eylem hazırlığı içerisinde olan ve aralarında üst düzey örgüt mensuplarının da bulunduğu çok sayıda teröristin eteksiz hale getirildiği bildirildi.
Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, bölgede yol kesme eylemleriyle vatandaşların seyahat özgürlüğünü engelleyen terörist gruplara yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde, 16 Eylül'de Ovacık ilçesi kırsalında "şehit polis memuru Aydın Nazillioğlu" adıyla operasyon gerçekleştirildiği belirtildi. 
Güvenlik güçlerince, Hava Kuvvetleri unsurlarının da etkin katılımıyla yapıldığı bilgisine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 
"Operasyonda, bölgede eylem hazırlığı içerisinde olan ve aralarında üst düzey örgüt mensuplarının da bulunduğu çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildi. İlimizde vatandaşların huzur ve güvenliğini tehdit eden unsurlara yönelik sürdürülen operasyonel faaliyetlere kararlılıkla devam edilmektedir."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...