Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses' mitingine doğru

/ Kaynak: AA
'Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses' mitingine doğru

GÜNDEM Haberleri  / AA

Yenikapı'da yarın yapılacak miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yenikapı'da yarın yapılacak "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingi dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. 


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yenikapı miting alanında gerçekleştirilecek etkinlik nedeniyle bazı güzergahlarda değişikliğe gidilecek. 


Buna göre, saat 08.00'den etkinlik bitimine kadar Bakırköy Taşhanlar Köprü, Aksu Caddesi çıkışından Sahil Kennedy Caddesi Yenikapı Kavşak arası kapatılarak, araçlar Bakırköy istikametine yönlendirilecek.


Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi sahil istikametiyle Namık Kemal ve Sahil Kennedy caddeleri de kapatılacak. 


Atatürk Bulvarı Pertevniyal Lisesi önünden Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi istikameti kapatılarak, araçlar Millet ve Vatan caddelerine yönlendirilecek. 


Sahil Kennedy Caddesi balık halinden itibaren Yedikule'ye kadar kapatılacak. 


Sürücüler, alternatif olarak D-100 Kuzey-Güney yol, Hal yolu Kuzey-Güney yol, Havuzlu Kavşak-Atatürk Havalimanı Caddesi-Basın Ekspres yolu, Ataköy Sahil-Adnan Kahveci Bulvarı, Ataköy Sahil Strazburg Caddesi-Ataköy Bulvarı, Bakırköy Taşhanlar Köprü-Ekrem Kurt Bulvarı ile Vatan ve Millet caddelerini kullanabilecek. 

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...