Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Partili isme silahlı saldırı! Hayatını kaybetti

AK Partili isme silahlı saldırı! Hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Bursa'nın Yenişehir ilçesi AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Atan, silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Olay, Yenişehir ilçesi Yeniköy'de akşam saatlerinde meydana geldi. AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı 52 yaşındaki Mustafa Atan, kendisine ait hayvanlarını otlatmak için ormanlık alana gitti. 
3 EL ATEŞ ETTİ
Mustafa Atan hayvanlarını otlattığı sırada daha önceden aralarında tartışma olan 47 yaşındaki Yaşar Kara ile karşılaştı. Burada iddiaya göre ikili arasında tekrar başlayan tartışma esnasında Yaşar Kara, belinde bulunan ruhsatsız silahıyla Mustafa Atan'a 6 metre uzaklıktan 3 el ateş etti. 
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Başına ve göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan Mustafa Atan'ı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine sağlık ekipleri geldi. Ekiplerin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atan, Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen Mustafa Atan hayatını kaybetti. 
KARA GÖZALTINA ALINDI
Yenişehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi de olan Mustafa Atan'ın Yaşar Kara ile daha önceden aralarında çıkan kavgada odunla yaralandığından dolayı Yaşar Kara'dan davacı olduğu öğrenildi. Olayın ardından kaçan Yaşar Kara kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.  


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...