Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

15 kişilik terörist grubu çembere alındı

/ Kaynak: İHA
15 kişilik terörist grubu çembere alındı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kars'ta yaklaşık iki aydır terör nedeniyle kapalı olan yolu ulaşıma açmak için bölgeye giden güvenlik güçlerine teröristler taciz ateşinde bulundu

Kars'ın Kağızman ilçesinde yaklaşık iki aydır terör nedeniyle kapalı olan yolu ulaşıma açmak için bölgeye giden güvenlik güçlerine teröristler taciz ateşinde bulundu. Çıkan çatışmada 15 kişilik terörist grubu çembere alındı. Edinilen bilgiye göre, bugün saat 12.00 sıralarında yaklaşık iki aydır ulaşıma kapalı bulunan Karakurt-Kağızman karayolunu ulaşıma açmak için bölgeye giden güvenlik güçlerine Kalabaş köyü mevkiinde teröristler ateş açtı. Askerlerin hemen açılan ateşe karşılık vermeleri üzerine çatışma çıktı. Bölgeye özel hareket timleri ve helikopterler sevk edildi. 15 kişilik terörist grubunun Kalabaş köyü mevkiinde çembere alındığı belirtilerek sıkışan teröristlerin kaçabilmek için halkı canlı kalkan olarak kullanmak istedikleri öğrenildi.
Bölgedeki çatışma ve operasyon sürüyor. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...