Kahramana son görev

Kahramana son görev

GÜNDEM Haberleri

Dağlıca 'da hain saldırının sonrası bölgede başlatılan operasyonlara katılan birlikte bulunan Uzman Erbaş, operasyonda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı

Dağlıca 'da 16 askerin şehit düştüğü hain saldırının sonrası bölgede başlatılan operasyonlara katılan birlikte bulunan Uzman Erbaş, operasyonda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.  Burada hayatını kaybeden uzman erbaş Melih Garip Ünsal, şehit statüsünde sayılması için adli tıp raporu bekleniyor. Baba Baki Ünsal, ' Benim çocuğum vatanına, milletine hizmet ederken, o yeşil elbisenin altında, o mübarek elbisenin altında donma tehlikesi geçirmiştir ve vatanı, milleti için şehit olmuştur” dedi. Oğlunun şehitlik unvanını hak ettiğini savunan baba Ünsal, bu onurun verilmesini istedi. Uzman Çavuş Ünsal'ın tek kardeşi Semih Ünsal'ın da, birkaç ay sonra askere gideceği öğrenildi. Öte yandan Kahraman asker Ankara'nın Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Çok sayıda askeri yetkili hazır bulunurken Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Ünalı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Resmi olarak şehit sayılmasa da Ünal şehit gibi uğurlandı.  


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...