HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

HDP'nin yeni bir oyunu daha ortaya çıktı!

Kaynak:
HDP'nin yeni bir oyunu daha ortaya çıktı!

GÜNDEM Haberleri  / 

Sırtını terör örgütüne dayadığını söylemekten çekinmeyen HDP'nin yeni bir oyunu daha ortaya çıktı.

HDP'li belediyelerin açtığı sözde etüt merkezleri PKK kadrosuna militan kazandırıyor. Derslerde terör örgütünün ideolojisi anlatılarak, propaganda yapılıyor. Sırtını terör örgütüne dayadığını söylemekten çekinmeyen HDP'nin yeni bir oyunu daha ortaya çıktı. Doğu ve Güneydoğu illerinde HDP'li belediyeler sözde açtıkları Eğitim Destek Evi (EDEV)ile öğrencilere takviye ders eğitimi veriyor. 

DERS DEĞİL ÖRGÜTSEL EĞİTİM VERİLİYOR

Derslerin arasında PKK ideolojisi ve tarihi de var. Öğretmenler derslere terörist üniformasıyla çıkıyor. Bölgede özellikle yaşları 14-18 arasında değişen ortaokul son sınıf ile lise öğrencilerine yönelik eğitim vereceği söylenen EDEV'lerde örgütsel ideolojik eğitim veriliyor.  Maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına ulaşılarak onların bu sözde etüt merkezlerinde okuması sağlanıyor. 

DAĞ KADROSUNA TERÖRİST YETİŞTİRME YERİ

Böylece örgütün hem şehir yapılanmasında eylemlerde kullanılacak hem de dağ kadrosuna eleman kazandırmak için çocukların beyinleri yıkanıyor. Sözde gençleri üniversite ve TEOG'a hazırlayacak olan EDEV'lerde ana dersler ise adeta ikinci plana itiliyor. 
Öğrencilere sempatik görünmek ve onları saflarına çekmek isteyen HDP, bu sözde etüt merkezlerinde tiyatro, resim, spor, müzik gibi dersler de veriyor. 

YDGH ÜYELERİNİN ÇOĞU LİSELİ

İstihbarat raporlarına  göre, 'Terör eylemlerine katılan YDGH üyelerinin büyük çoğunluğu aynı zamanda  lise öğrencisi. 
Terör örgütünün yurt içi, Irak ve Suriye'deki kamplarında eğitim alıp liselere dönen  terör eğitimli öğrenciler var' şeklinde yansıdı.    
(Akşam)


GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...