Mardin Valiliği'nden bombalı araç açıklaması!

Mardin Valiliği'nden bombalı araç açıklaması!

GÜNDEM Haberleri

Mardin Valiliği'nce, dün gece kontrollü bir şekilde patlatılan bombalı araç ile ilgili açıklama yapıldı.

 Duyarlı bir vatandaşın '155 polis ihbar hattı'na şüpheli bir aracın TOKİ polis lojmanları yolu üzerine bırakıldığını ihbar ettiğine dikkat çekilen açıklamada, ihbar üzerine bomba imha ekiplerinin olay yerine giderek araçta inceleme yaptığı ifade edildi. Yapılan incelemede çalıntı olduğu belirlenen araçta 2 varil içerisinde 300 kilogram amonyum nitrat ve mazot karışımı bir patlayıcı olduğu ve A-4 ile güçlendirildiğinin tespit edildiğinin kaydedildiği açıklamada, şunlar kaydedildi: 
“Yakın binalar boşaltılarak ve diğer tüm tedbirler alınarak saat 03.15 sıralarında kontrollü patlama ile bomba yüklü aracın imha edildi. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı kontrollü patlamada çevrede bulunan binaların camlarının kırıldığı ve küçük maddi zararların oluştuğu görülmüştür. Polis servisinin geçişi sırasında patlatılacağı değerlendirilen bu saldırı girişimi ile bölücü terör örgütü kirli ve kanlı yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Vatandaşlarımızın başından beri teröre karşı ve huzurdan yana olan tavrı bir kez daha vahim bir sonucu önlenmiştir. Şehrimizin ve ülkemizin huzur ve güvenliğine kast eden bu terör olayını lanetliyoruz. Devletimiz, birlik ve kardeşlik içerisinde ülkemize ve geleceğimize yönelik olarak bölücü terör örgütünün oyunlarını bozma tutumuna kararlılıkla devam edecektir.” 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...