Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'dan Bitlis, Tunceli ve Elazığ'da hain saldırı

/ Kaynak: İHA
PKK'dan Bitlis, Tunceli ve Elazığ'da hain saldırı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tunceli'de adliye lojmanlarına, Elazığ'da polis lojmanlarına, PKK'lı teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde adliye lojmanlarına roketatarlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Edinilen bilgiye göre Tunceli'nin Ovacık ilçe girişinde bulunan adliye lojmanlarına saat 20.00 sularında bir grup PKK'lı tarafından roketatarlı saldırıda bulunuldu. Adliye lojmanları önünde nöbet tutan polislerin karşılık vermesiyle PKK'lılar olay yerinden kaçarken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Olayın ardından saldırıyı düzenleyen PKK'lıları yakalamak için operasyon başlatıldı.


PKK BİTLİS'TE DE SALDIRDI


Hizan İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliğine terör örgütü PKK mensuplarınca, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.Alınan bilgiye göre, Yeşilova Mahallesi'ndeki İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğine saat 20.50 sıralarında terör örgütü PKK mensuplarınca, uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı.Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine yaklaşık 30 dakika süren çatışmanın ardından terör örgütü mensupları, gecenin karanlığından faydalanarak ormanlık alana kaçtı.


Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı çatışmada, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.


ELAZIĞ'DA EMNİYET LOJMANLARINA ROKETLİ SALDIRI


Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bulunan polis lojmanlarına, PKK'lı teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi.


Edinilen bilgiye göre, Karakoçan'da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait lojmanlara teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Özel Harekat Timlerinin anından karşılık verdiği saldırıda can kaybı ve yaralanan olmadı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.


 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...