Araçtan atılan bomba 2 kişiyi yaraladı

Araçtan atılan bomba 2 kişiyi yaraladı

GÜNDEM Haberleri

Batman'ın Kültür Mahallesinde bulunan Milli Eğitim Vakfı İlkokulu'nun bulunduğu cadde üzerinde el yapımı parça tesirli bomba atıldı.

Alınan bilgiye göre, Batman Kültür Mahallesi Milli Eğitim Vakfı İlkokulu'nun bulunduğu cadde üzerinde bir araçtan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından parça tesirli el yapımı bomba atıldı. Büyük bir gürültü ile patlayan bomba mahallede paniğe neden olurken yoldan bisikletle geçen Hayrettin Kavut (37) ile Nazmi Oğuz (27) hafif şekilde yaralandı. Yaralan iki kişi olay yerine çağrılan 112 Acil ekipleri tarafından Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda özel harekat timleri ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Patlamanın etkisiyle çevredeki işyerleri ve bazı araçlar da zarar görürken olay yeri inceleme ekipleri bölgede incelemelerde bulunup patlayan bombanın parçalarını topladı. Polis, bombayı atan kişileri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatırken hastanede tedavi altına alınan iki kişinin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...