HDP, Şemdinli'de ateşe verilen bürosunun faturasını bakın kime kesti!

HDP, Şemdinli'de ateşe verilen bürosunun faturasını bakın kime kesti!

GÜNDEM Haberleri

HDP'li vekil Nihat Akdoğan, Şemdinli'nin Derecik Beldesi'ndeki HDP bürosunun kundaklanmasının faturasını bakın kime kesti!

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Şemdinli'nin Derecik Beldesi'ndeki HDP bürosunun kundaklanmasına AK Partili yöneticilerin sessiz kaldığını belirterek tepki gösterdi.Hakkari HDP İl Başkanlığı'nda toplantı yapan Milletvekili Nihat Akdoğan, HDP ve DBP'lilere yönelik gerçekleştirilen oprasyonları da eleştirdi. Operasyonların siyasi olduğuna dikkat çeken Akdoğan, yapılan baskıların hiçbir zaman HDP ve DBP'de bir boşluğa yol açmayacağını söyledi. Önceki gece Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'nde HDP bürosunun kundaklanmasına da değinen Milletvekili Akdoğan,"Bu saldırıyı yapanlar yargı önünde hesap verecek. AK Parti yetkililerinin bu saldırıyı şiddetle kınamasını bekliyoruz. Biz buradan AK Parti'nin adaylarına, il başkanına, teşkilatına sesleniyoruz. Bu saldırıyı yarım dille değil, bizim kınadığımız gibi kınayın." dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...