Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İntihar eden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

/ Kaynak: İHA
İntihar eden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bunalıma girerek intihar ettiği ileri sürülen Polis Memuru Alptuğ Bertan Tanağar, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Nişanlısının ailesinin "Terör var, kızı veremeyiz" diyerek nişanı atmasının ardından bunalıma girerek intihar ettiği ileri sürülen Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Tanağar (23), Karşıyaka Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında oğlu için son görevini yerine getiren baba Fevzi Tanağar, cenaze namazını tekerlekli sandalyede oturarak kıldı.
Oğlunun "Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM)" yazılı polis kepini öpen baba Tanağar, gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlunun meslektaşlarının koluna girerek cenazeye gelen anne İmran Tanağar ise oğlunun fotoğrafını elinden hiç bırakmadı. 5 yıllık polis memuru olan Tanağar'ın nişanlısı Damla Ç. ise cenazeye katılmadı.  

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...