Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 polisimizi şehit eden 4 PKK'lı tutuklandı

/ Kaynak: İHA
2 polisimizi şehit eden 4 PKK'lı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'da polis memurları Tanju Sakarya ve Fatih Kılbey'i şehit eden terör örgütü PKK ve YDG-H üyelerinden 4'ü tutuklandı.

Şanlıurfa'da 28 Ağustos'ta AK Parti Eyyübiye ilçe binasına ve Akabe Askeri lojmanlarına bombalı saldırı yapılmış, Balıklıgöl Devlet Hastanesi çıkışında resmi ekiplere yapılan saldırıda da polis memurları Tanju Sakarya ve Fatih Kılbey şehit olmuştu. Eş zamanlı olarak yapılan bu eylemlerde bombalı saldırıları gerçekleştiren YDG-H ve terör örgütü PKK mensupları, olaydan hemen sonra yakalanmıştı. Bu şahıslarla bağlantılı 4 şahıs daha gözaltına alınmış toplam 6 terör örgütü mensubu tutuklanmıştı. 
Şehit edilen polis memurlarıyla ilgili Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir operasyon yapıldı. Operasyonda kendini Suriyeli gibi gösteren sahte kimlikli ve aslen Suruç nüfusuna kayıtlı Erdal D. (25) yakalandı. Bizzat tetiği çeken Erdal D.'ye eylem öncesi ve eylem sırası yardım eden F.Y., M.T., T.Y ve H.D. isimli örgüt mensubu şahıslar dün gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. 
Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen şahısların sorguları tamamlandı. 4 kişi, polisleri şehit etmek suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...