Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağrı'daki operasyonda 4 terörist öldürüldü

/ Kaynak: AA
Ağrı'daki operasyonda 4 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ağrı Dağı ve civarında aralıksız süren operasyonlarda, 4 terörist etkisiz hale getirildi

Ağrı Dağı'nda bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonda, 4 terörist etkisiz hale getirildi, ayrıca el yapımı patlayıcı üretimi yapılan merkez yok edilerek çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, "geçici askeri güvenlik bölgesi" ilan edilen Ağrı Dağı'nda terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen hava destekli operasyonlar aralıksız devam ediyor.
Bölgede Ağrı Dağı'nın güneyindeki Tendürek Dağı kırsal alanında bölücü terör örgütü PKK unsurlarına yönelik hava destekli sürdürülen operasyonda, 4 terörist etkisiz hale getirildi.
Bölücü terör örgütü mensuplarının el yapımı patlayıcı imalatı yaptığı üretim merkezinin de imha edildiği operasyonda, 4 kalaşnikof tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda mühimmat, el yapımı patlayıcı imalatında kullanılan 400 kilogram amonyum nitrat, 12 boş mutfak tüpü, patlayıcı doldurularak hazır hale getirilmiş 31 büyük, 2 küçük mutfak tüpü ile çok sayıda eylemlerde kullanılmak üzere olduğu değerlendirilen aralarında astsubay ve uzman çavuş rütbeli askeri elbiselerinin de bulunduğu malzeme ele geçirildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...