HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özdağ: Bunlar Karayılan'ın uydurması

Kaynak:
Özdağ: Bunlar Karayılan'ın uydurması

GÜNDEM Haberleri  / 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, şehit Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un naaşının PKK'nın elinde olduğu iddiasına cevap verdi.

Özdağ, "Bunlar Karayılan'ın uydurması. Böyle bir şey kesinlikle yok" dedi.

Manisa'daki aday tanıtım töreninde yaptığı açıklamada, şehit Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un mezarının açılarak ailesine gösterileceği gerekirse DNA testi yapılacağını belirten Selçuk Özdağ, ikinci açıklamasında ise mezarın açılmasına ancak yargının karar vereceğini belirtti. Özdağ, şunları söyledi:

''Ben bu konunun gündeme gelmesinin ardından Milli Savunma Bakanımızı aradım. Sayın Bakanımız, Genelkurmay Başkanlığı ile görüştü. Konuyla ilgili 3 kişilik bir heyet, bugün veya diğer gün şehidimizin ailesini ziyaret edecek. Tolga Artuğ'un naaşı ile ilgili gerekli bilgi ve belgeler elimizde. Bunlar aile ile paylaşılacak. Onlara gerekli her türlü bilgilendirme yapılacak. Bunlar Karayılan'ın uydurması. Böyle bir şey kesinlikle yok. Tolga Artuğ orada değil. Ne Türk Silahlı Kuvvetleri, ne Milli Savunma Bakanlığı ne de hükümetimiz böyle bir hata yapmaz. Her türlü inceleme yapılmadan, gerekli belgeler kayıt altına alınmadan bu işlemler yapılamaz. Biz elimizdeki her türlü bilgi ve belgeyi şehidimizin ailesi ile paylaşacağız. Biz her türlü bilgilendirmeyi ailemizle paylaşırız. Mezar açılma konusuna ise yargı makamı karar verir.''

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...