Batman'daki hain saldırı sonrası valilikten açıklama geldi

/ Kaynak: İHA
Batman'daki hain saldırı sonrası valilikten açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Batman'da, PKK'nın polise haince saldırması sonucu 1 polisimiz şehit oldu. Konuyla ilgili Batman Valiliği'nden açıklama geldi.

Batman'ın Kozluk ilçesi Samanyolu köyü yakınlarında PKK'lılar tarafından karayolunda menfeze yerleştirilen ve polis araçlarının geçişi sırasında patlatılması sonucu 1 polisin şehit olduğu, 1 sivilin hayatını kaybettiği, 5 polisin ve 4 sivilin de yaralandığı olayla ilgili Valilik açıklama yaptı. 
Valilik tarafından yapılan açıklamada, Kozluk ilçesinde patlayıcı yüklü olduğundan şüphelenilen bir araca müdahale ettikten sonra Batman il merkezine dönen İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve bomba imha uzmanlarından oluşan güvenlik güçlerinin Kozluk ilçesine bağlı Samanyolu köyü yakınlarından geçişleri sırasında Bölücü Terör Örgütü tarafından menfeze yerleştirilen patlayıcının infilak ettirildiği belirtildi.  Patlamada 1 polis memurunun şehit olduğu ve 5 polis memurunun yaralandığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi: 


“Yaralı polis memurlarının hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Olay esnasında yoldan geçen ve içerisinde altı vatandaşımızın bulunduğu bir kamyonet ise patlama neticesinde oluşan çukura düşmek suretiyle kaza yapmış ve bu sırada kamyonet sürücüsü hayatını kaybetmiş, biri ağır olmak üzere dört sivil vatandaşımız da yaralanmıştır. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyonlara devam edilmektedir.” 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...