Bomba ellerinde patladı: 2 terörist öldü

Bomba ellerinde patladı: 2 terörist öldü

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ta polis ekiplerine saldırıda bulunmak isteyen teröristlerden ikisi, patlayıcının ellerinde infilak etmesi sonucu öldü.

Şırnak, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK mensuplarınca Yeşilyurt, Gazipaşa ve Dicle mahallelerinde güvenlik güçlerinin  geçişini engellemek için kazılan hendeklerin kapatılması ve kurulan barikatların  kaldırılması için operasyon düzenledi.


BOMBA ELLERİNDE PATLADI: 2 TERÖRİST ÖLDÜ
Teröristlerce hendekleri kapatmaya çalışan polis ekiplerine el yapımı  patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu. Polise el yapımı patlayıcıyla saldırıda bulunulmak istendiği sırada  patlayıcının ellerinde infilak etmesi sonucu 2 terörist öldü. 
 
Operasyon sırasında bir zırhlı kepçede hasar meydana geldi.  Hendeklerdeki patlayıcıların infilak ettirilmesi ve polise el yapımı patlayıcıyla  saldırıda bulunulması sırasında birçok ev ve iş yerinin camı hasar gördü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...