Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli'de çatışma çıktı!

/ Kaynak: DHA
Tunceli'de çatışma çıktı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Tunceli'nin Hozat İlçesi'ne bağlı Yenibaş Jandarma Karakolu'na bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Karakoldaki askerlerin de karşılık vermesi üzerine kısa süren çatışmanın andından kaçan PKK'lıların yakalanması amacıyla hava destekli operasyon başlatıldı. Bugün öğlen saat 15.00 sıralarında Hozat İlçesi'ne bağlı Yenibaş Jandarma Karakolu'na bir grup PKK'lı tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Hozat ile Çemişgezek İlçesi arasında yeralan Aliboğazı Vadisi'ni kontrol altında tutan hakim tepede bulunan jandarma karakoluna PKK'lılar, uzun namlulu otomatik silahlarla ateş açtı. Karakolu koruyan gözetleme kulelerini hedef alan saldırı sonrası, karakolda bulunan askerlerin de karşılık vermesi üzerine yaklaşık 10 dakika süren çatışma yaşandı. Yoğun ateş altında  kalan PKK'lı grup, ormanlık ve dağlık alana kaçtı. Kobra helikopterleri, PKK'lıların kaçış güzergahını yoğun bombardıman altına aldı. Kaçan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan operasyon devam ediyor. 

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...