Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da çatışma çıktı!

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'da çatışma çıktı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır Bağlar'da bir aracı ateşe veren yüzleri maskeli teröristler, kendilerine müdahale etmek için gelen polise uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Edinilen bilgilere göre, merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi'nde bir grup maskeli terörist, uzun namlulu silahlarla yol kesti. Yoldan geçen ve elektrik arızasından döndüğü öğrenilen Dicle EDAŞ'a ait bir aracı durdurarak, şoförünü indiren teröristler, daha sonra aracı yaktı. Teröristler, kendilerine müdahale etmek için zırhlı araçlarla olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açtı. Polisin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıkarken, grubun ara sokaklara kaçmasıyla çatışma sona erdi. Zırhlı araçlarla ara sokaklara giren polis, teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı. Öte yandan, yanan araç polis panzeri tarafından söndürüldü.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...