Öğrencileri zehirlemek isterken polise yakalandılar

/ Kaynak: İHA
Öğrencileri zehirlemek isterken polise yakalandılar

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Aydın'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 10,5 kilo esrar, 173 gram bonzai ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak il genelinde yaptığı çalışmalarda 2015-2016 eğitim öğretim yılının öğrenciler açısından huzurlu ve güvenli geçmesi amacıyla okul, yurt ve kamu binaları çevresi ve yakın bölgelerde 31 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda 2 kilo 220 gram esrar maddesi, bin 371 adet ecstasy hap, 78,94 gram metamfetamin maddesi, 58,07 gram sentetik konnobinoid (Bonzai) maddesi ve 144 kök Hint keneviri ele geçirildi. Gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 38 şüpheliden 11'i tutuklandı.


Polis ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen K.A.Ç. isimli şahsın İncirliova ilçesindeki ikametine baskın yaptı. İkamette yapılan aramada 8 kilo 200 gram kubar esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen K.A.Ç., tutuklanarak cezaevine konuldu.


Didim ilçesinde sokak satıcılarına yönelik başlatılan planlı çalışma neticesinde ise 73,79 gram esrar maddesi, 36,12 gram sentetik konnobinoid (Bonzai) maddesi ve 3 adet ecstasy hap ele geçirildi. 12 şahıs hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapılırken; S.T., K.A., Z.S., O.Ö. ve H.A. isimli şüpheliler ise gözaltına alındı. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...