Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dördüncü saldırgan bakın hangi partiden!

Dördüncü saldırgan bakın hangi partiden!

GÜNDEM Haberleri

Ahmet Hakan Coşkun'u darbettikleri gerekçesiyle yakalanan saldırganlardan birinin HDP üyesi olduğu belirlendi.

Hürriyet Gazetesi Yazarı ve CNN Türk Tarafsız Bölge Programı Sunucusu Ahmet Hakan program çıkışı evinin önünde 4 kişilik bir grubun saldırısına uğramış, 4 kişi gözaltına alınmıştı.

Saldırganlardan 3'ünün AK Parti üyesi oldukları tesbit edilmiş ve AK Parti'den yapılan açıklamada, 'Bu zihniyetin partimizde yeri yoktur.' ifadesi kullanılarak ihraç kararı verilmişti.

DÖRDÜNCÜ SALDIRGAN HDP ÜYESİ ÇIKTI

Saldırganlardan Ahmet Güler, Kamuran Ergin ve Uğur Adıyaman'ın AK Parti üyesi olduğu tesbit edildi. Bir diğer saldırgan Fuat Elmas'ın ise HDP üyesi olduğu belirlendi.

MEDYADA YOK!

Saldırı sonrası bir kısım medyanın algı oluşturmak için AK Parti üyelerini ön plana çıkartması ve HDP üyesi saldırgandan hiç bahsetmemesi tepkiye neden oldu.

ÖMER ÇELİK: İHRAÇ EDECEĞİZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a saldıran 4 kişiden üçünün AK Parti üyesi olduğunu ve bu kişilerin ihraç edilmesine karar verildiğini açıkladı

Kaynak : Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...