Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK Beytüşşebap'ta büyük tahribata neden oldu

/ Kaynak: AA
PKK Beytüşşebap'ta büyük tahribata neden oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 2'si asker 4 sivilin hayatını kaybettiği terör saldırısında PKK mensupları, ilçede büyük tahribata neden oldu.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Kurban Bayramı'nda gerçekleştirilen, 2 askerin şehit olduğu, 3 sivil ve bir ambulans şoförünün hayatını kaybettiği terör saldırısı sırasında PKK mensupları, ilçede büyük tahribata neden oldu.


Beytüşşebap'taki terör saldırısının boyutunu fotoğraflar gözler önüne serdi.


Gerçekleştirdikleri saldırılarla vatandaşın hayatını hiçe sayan, Beytüşşebap Toplum Sağlığı Merkezinin yanı sıra kamu binaları ve lojmanları da hedef alan teröristlerin saldırıları sonucu bazı camilerin de kısmen yanarak zarar gördüğü öğrenildi.


Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 24 Eylül gecesi bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine saldırı düzenlenmiş, 2 asker şehit olmuş, 3 sivil hayatını kaybetmiş, 11 polis, bir geçici köy korucusu ve  5 asker yaralanmıştı.


Yaralıların hastaneye ulaştırılması için bölgeye sevk edilen ambulansa da teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulmuş, ambulans şoförü hayatını kaybetmişti. 


İlçede güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlarda 56 terörist etkisiz hale getirilmişti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...