Genelkurmay: 2 er kaçırıldı, 2 terörist öldürüldü

/ Kaynak: AA
Genelkurmay: 2 er kaçırıldı, 2 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Tunceli-Pülümür karayolunu kesen bölücü terör örgütü mensupları, yolcu otobüsüyle birliklerine giden 2 eri kaçırdı.

Genelkurmay Başkanlığından, Siirt İl Jandarma Komutanlığına saldıran 2 teröristin etkisiz hale getirildiği, bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık eden şüphelinin yakalandığı bildirildi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi.
Buna göre, Siirt İl Jandarma Komutanlığına silahlı saldırı düzenleyen teröristlerden 2'si etkisiz hale getirildi. Teröristlerden 2 kalaşnikof, el bombası, biri gece görüş özellikli 2 dürbün, örgütsel doküman ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
Ayrıca, bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık eden şüpheli yakalandı.


- 2 er kaçırıldı
Tunceli-Pülümür karayolunu kesen bölücü terör örgütü mensupları, yolcu otobüsüyle birliklerine giden 2 eri kaçırdı.
Kars'ın Kağızman, Hakkari'nin Şemdinli ve Şırnak'ın Uludere ilçelerinde yollara yerleştirilen 6 el yapımı patlayıcı, güvenlik güçlerince imha edildi.


Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde teröristlere ait 6 uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı düzeneği, 18 elektrikli fünye, bin 100 metre kablo, 420 litre motorin, bir çuval gübre, muhtelif örgütsel doküman ve yaşam malzemeleri ele geçirildi. Ağrı'nın Diyadin ilçesinde bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist, güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinden Suriye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan yabancı uyruklu 3 DAEŞ mensubu yakalandı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...