Ahmet Hakan'a saldırı soruşturmasında sıcak gelişme

Ahmet Hakan'a saldırı soruşturmasında sıcak gelişme

GÜNDEM Haberleri

Olayı organize şekilde gerçekleştirdikleri iddiasıyla ifadesi alınan 7 şüpheli, tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun'un darbedilmesine ilişkin gözaltına alınan 7 kişi, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. 


İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen 7 şüpheli, Ahmet Hakan Coşkun'un darbedilmesini organize şekilde gerçekleştirdiği iddiasıyla, bu suçlara bakan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'na yönlendirildi. 


Büroda görevli savcılardan Mehmet Şenay Baygın tarafından ifadesi alınan şüpheliler Ahmet G, Kamuran E, Fuat E, Uğur A, Soner A, Yahya Kemal G. ve Nezih Ö, "suç örgütü üyesi olmak, mala zarar vermek, kasten yaralama ve tehdit" suçlarından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. 


GÖZALTINA ALINANLARIN SAYISI 7'YE ÇIKMIŞTI


Ahmet Hakan Coşkun, 1 Ekim'de yaptığı televizyon programının ardından aracıyla Teşvikiye'deki evinin önüne geldiği sırada başka bir otomobilden inen 4 kişi tarafından darbedilmiş, göğsünden ve yüzünden yaralanan Coşkun, hastaneye kaldırılmıştı. 


İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığı tespit edilerek yakalanan şüpheliler Ahmet G, Kamuran E, Fuat E. ve Uğur A'nın yanı sıra, Soner A, Yahya Kemal G. ve Nezih Ö'yü de gözaltına almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...