Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da polise saldıran kişinin kimliği belli oldu

/ Kaynak: İHA
Adana'da polise saldıran kişinin kimliği belli oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'daPKK'nın yol kapatıp korsan gösteri yaptığı sırada polise molotof bombası atan kişilerden birinin kimliği belli oldu

İddiaya göre, Gülbahçesi Mahallesi'nde bölücü terör örgütü PKK yandaşları yol kesip ateş yaktı. Polis, olay yerine giderek gösteriye katılanları önce yolu açması için uyardı. Ancak PKK yandaşları el yapımı bomba, havai fişek, molotof bombası ve taş atarak karşılık verince polis de tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Daha sonra grup içinden polise silahla ateş açıldı. Bunun üzerine polis de ateş açarak gruba karşılık verdi. Grupta bulunan Zekeriya Baysal ve Hayrettin Akman yaralandı. Polis, yaralılar için ambulans çağırıp hastanelere kaldırılmasını sağladı.  
 
 Yaralılardan Hayrettin Akman'ın Tunceli'de vatani görevini yaparken hava değişimi alıp memleketi Adana'ya geldiği ortaya çıktı. Polis, askerden hava değişimine gelen Akman'ın molotof bombası attığını belirledi. Hastanede tedavilerinin ardından sorguya alınan zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi. Akman, asker olduğu için asker tarafından adliyeye götürüldü. Zanlılardan Zekeriya Baysal tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Akman adli kontrol ile serbest bırakıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...