Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın Cemevi adıyla cephanelik yaptığı bina bombalandı

PKK'nın Cemevi adıyla cephanelik yaptığı bina bombalandı

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütünün, 'şehitlik' ya da 'cemevi' adı altında eğitim kampı haline getirdiği binalar yerle bir edildi.

İçişleri Bakanı Selami Altınok Anadolu Ajansı'nın Editör Masası'na konuk oldu. Buradaki konuşmasında terörle mücadele hakkında bilgi veren altınok yapılan 4 binin üzerinde operasyonda yurtiçi ve yurtdışı dahil olmak üzere 2 bin teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.


PKK'NIN TERÖRİST KAMPIYDI, YERLE BİR EDİLDİ

Bakan Altınok ayrıca PKK terör örgütünün eğitim kampına çevirdiği ve 'şehitlik' ya da 'cemevi' adı altında kutsiyet yüklediği bazı binaların da yerle bir edildiğine dair fotoğraflar gösterdi.


MEZARLIĞA DOKUNMADAN YAPILARI YIKIYORUZ

Altınok şöyle konuştu:


"Bu algı operasyonuna biz kesinlikle gelmeyeceğiz. Bu PKK terör örgütünün algı operasyonudur. Türkiye Cumhuriyeti devleti de bizim insanlarımız da töremiz de inancımız da bu işe farklı bakar. Mezarlara kesinlikle dokunmuyoruz. Mezarların etrafındaki yapıları yıkıyoruz. Mezarlık görüntüsü altında tripleks binalar oluşturulmuş. Terör örgütü elemanlarının resimleriyle, flamalarıyla süslenmiş. Vatandaşımızı tehdit eden yapıları kesinlikle yıkacağız ama mezarlara dokunmadan."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...