Sigara kaçakçılarına helikopter destekli büyük operasyon

/ Kaynak: İHA
Sigara kaçakçılarına helikopter destekli büyük operasyon

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Küçükçekmece'de sigara kaçakçılarına yönelik düzenlenen helikopter destekli operasyon polis kamerasıyla görüntülendi.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saat 06.00 sıralarında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde sigara kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. Eş zamanlı operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Bir iş merkezi içerisinde bulunan işyerleri ve gizli bölmelerinde yapılan aramalarda 300 bin paket kaçak sigara, 1 ton kıyılmış tütün ve 300 kg kaçak çay ve kahve ele geçirildi. İşyeri sahipleri hakkında “5607 SKM” suçundan tahkikat başlatıldı.
OPERASYON ANI POLİS KAMERASINDA
Öte yandan operasyon anı polis kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde işyerinde ve gizli bölmelerde yapılan aramalar ve ele geçirilen kaçak sigaralar görülüyor. Polis helikopterinden çekilen görüntüler de ele geçirilen kaçak sigaraların kamyona yüklendiği anlar yer alıyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...