Hasan Ferit Gedik davasında gerginlik

/ Kaynak: İHA
Hasan Ferit Gedik davasında gerginlik

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gülsuyu'nda çıkan olaylarda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in ölümüne ilişkin duruşma sonrası adliye önünde arbede çıktı.

Hasan Ferit Gedik'in ölümüne ilişkin davanın 21. duruşması Kartal Anadolu Adliyesi'nde görüldü. 2 sanığın tahliye edildiği duruşma, 21 Aralık tarihine ertelendi. Duruşma çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan anne Nuray Gedik, "22 sanıktan 8 kişi kaldı. Her duruşmada bir bir iki tahliye oluyorlar. Ben zaten bekliyordum tahliyeyi şaşırmadım. Adaletin olmadığını bir kez daha biliyoruz" dedi
Duruşma sonrasında adliye önünde güvenli önlemi alan polis, bir kafede kimlik kontrolü yapmak istedi. Kafede oturan 4 kişi kimlik göstermek istemeyince arbede yaşandı. Polis tarafından gözaltına alınan zanlılar karakola götürüldü. Kafe önünde duran ve trafikten men edildiği belirlenen bir araç da çekici yardımıyla otoparka götürüldü. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...