Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O ilçede 21 terörist öldürüldü

/ Kaynak: İHA
O ilçede 21 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesinde 21 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve 2 ton 800 kilogram patlayıcının ele geçirilerek imha edildiğini açıkladı.

Mardin Valiliği, sokağa çıkma yasağının kalktığı Nusaybin'de yürütülen faaliyetler hakkında yazılı açıklama yaptı.

Nusaybin'de 5 gün boyunca düzenlenen operasyonlarda 21 teröristin etkisiz hale getirildiği, 3 teröristin de sağ olarak yakalandığı ifade edilen açıklamada, 2 ton 800 kilogram patlayıcının da ele geçirilerek imha edildiği kaydedildi.

Nusaybin ilçe merkezi ve kırsalında toplam 114 hendek ve barikatın kaldırıldığı belirtilen açıklamada, 2 sivil vatandaşın hayatını kaybettiği, 6 vatandaşın da yaralandığı aktarıldı.
Açıklamanın devamında, “Fırat Mahallesi ve Abdulkadir Paşa mahallelerinde BTÖ mensuplarının yerleştirdiği patlayıcıların infilak etmesi sebebiyle 02.10.2015 tarihi itibariyle elektrik kesintisi yaşanmıştır. Sokağa çıkma yasağının kaldırılmasıyla birlikte onarım çalışmalarına başlanmıştır” denildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...