Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kars'ta çatışma çıktı, özel komandolar bölgede!

/ Kaynak: İHA
Kars'ta çatışma çıktı, özel komandolar bölgede!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kars'ın Kağızman ilçesinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürerken, sıkıştırılan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün 3 teröristin öldürüldüğü 2 teröristin de yakalandığı Kağızman'da güvenlik güçleri Dibekkaya mevkisi, Madur Vadisi ve Çömçe Dağı bölgesinde operasyonlarını sürdürüyor. Sıkışan bir grup teröristle güvenlik güçleri arasında bugün gün ağarırken çatışma çıktığı ve sıcak temasın zaman zaman devam ettiği belirtildi. Bunun üzerine bölgeye takviye asker ve ekipman sevkiyatı başlatıldı. Operasyon kapsamında bölgede arama tarama faaliyetleri yürütülürken, teröristlerin kaçış noktalarına helikopterlerle özel donanımlı komandolar yerleştirildi. Güvenlik görevlileri, ilçeye giriş ve çıkışları kontrol altında tutuyor. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...